Grenzen verleggen

Ik dacht dat 't wel eens tijd werd om op 2 wielen wat avontuurlijker te doen.

Waaw, allemaal vrouwen op de moto die de wereld doorrijden. Da kan niet anders als iets uniek zijn.

Dat is wat ik dacht toen ik voor 't eerst hoorde over de Women Riders World Relay. Even de aandacht vestigen op het feit dat vrouwen ook graag zelf met een moto rijden, en dat ze ook op de baan zijn. 

Enfin, over de WRWR moet je zelf maar wat opzoeken als het interessant voor je lijkt. Het feit is dat ik de ballen aan mijn lijf gezocht heb om daar als eenzaat aan mee te doen. Die ballen waren niet lang zoek, zo bleek. Ik had ze snel gevonden, en nog sneller had ik er honderdduizend coole motovriendinnen van allerlei makelij bij. 

Met een stuk of 100 zijn we door België gegaan. Een stuk of 100 totaal verschillende vrouwen, met een paar gemeenschappelijkheden:
Liefde voor moto's, samenhorigheid, avontuur, verdraagzaamheid, attentie, grenzen verleggen en vooral, vooral heel veel lol. 

DIE dames, die hebben mij allemaal geheel onverwacht op een paar dagen tijd tamelijk geïnspireerd. De verhalen die ik te horen kreeg deden mij watertanden naar ook zoveel. 

Ik ben namelijk, om niet té bescheiden te zijn maar toch een beetje, slechts 2 jaar in het bezit van een motorrijbewijs, ben eerder een iets voorzichtigere motard dan een risiconemer, ik ben geen snelheidsduivel maar geniet van gebrom en natuur en omgeving. Dat lijkt voor sommigen wat... 'saai' of 'voorzichtig'.. Maar dat is het niet. Motorrijden is meer dan risico's nemen, stoere held uithangen en tegen 240 en duur koersen. Niets voor mij. De inspiratie om op mijn manier te kicken vond ik tussen al die dames daar ergens. 

Bedankt daarvoor, WRWRers. 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2c9e.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2c66_edited.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2c95.jpg
As featured in
travel
     blog
PLANETOUR
WORLD
TRAVEL
skycloud